Vrouwencirkels 

,

Vrouwen cirkels thema ontdek de Godin in jezelf

Het versterken van de vrouwelijke energie en het empoweren van vrouwen is belangrijk. 

Als vrouwen in zich zelf gaan waarderen en goed voor zichzelf gaan helen dan kunnen mannen ook weer in hun ware mannelijke kracht gaan samen. Door te delen en met elkaar te verbinden gaan we elkaar versterken.

Het jaar door gaan we verschillende vrouwelijke archetypische energie ervaren, en delen met elkaar wat deze voor ons betekend in het leven. Dit gaan we doen door samen te delen, ervaringen uitwisselen, mantra's te zingen, te dansen en eenvoudige rituelen. Elke datum heeft een thema, passend bij de tijd van het jaar. 

Je kan een workshop los volgen dan is de prijs voor deelname 15,- euro. 

Je kan je ook opgeven voor 5 workshops dan is de prijs per workshop 12.50,-

Je kan je opgeven voor 10 workshops dan is de prijs per workshop 10.- euro.  

inloop 19.45 uur start 20.00 uur tot 21.30 uitloop tot 22.00

Locatie praktijkruimte Anita Smeding of in buiten in de tuin.

data:

6 oktober 2021: op deze dag is het volle maan en gaan we een begin maken  een introductie van de vrouwelijke goddelijke energie. We doen dit door sharing en het zingen van chants en een eenvoudig ritueel. 

1 november 2021: Rond deze datum is het aller heiligen of alle zielen op deze dag is de sluier met de andere wereld het dunst. We gaan contact maken met de voor ouder energie en daar eer aan betonen. 

29 november: Chanoeka, we vieren het feest van het aansteken van ons innerlijke licht. We gaan onderzoeken wat ons persoonlijke innerlijke licht is en dit versterken. 

21 december: begin van de winter thema naar binnen keren. We maken contact met de het vrouwelijke verborgen Godin van binnen.