Vrouwencirkels 

,

Vrouwen cirkels 

Het versterken van de vrouwelijke energie en het empoweren van vrouwen is belangrijk. 

Als vrouwen in zich zelf gaan waarderen en goed voor zichzelf gaan zorgen dan kunnen mannen ook weer in hun ware mannelijke kracht gaan staan en elkaar ondersteunen.. Door te delen en met elkaar te verbinden gaan we elkaar versterken.

Het jaar door gaan we verschillende vrouwelijke archetypische energie ervaren, en delen met elkaar wat deze voor ons betekend in het leven. Dit gaan we doen door samen te delen, ervaringen uitwisselen, mantra's te zingen, te dansen en eenvoudige rituelen. Elke datum heeft een thema, passend bij de tijd van het jaar. 

 

 

data 2022:

02-02-2022:  Voldaan terugkijken in dankbaarheid, 

03-03-2022: in dankbaarheid terugkijkend op de vrouwencirkel over Tara in combinatie met de psychologie van Jung.

07-04-2022: in dankbaarheid terugkijkend naar de energie van Saraswati, de stromende wijsheid. 

12-05-2022: Deze avond stond Ama Usum centraal. De slangengodin vanuit het oude Soemerië. Deze avond zal gaan over het afscheid nemen van alles wat je niet langer dient in je groei en ontwikkeling, net als de slang haar vel afwerpt wanneer deze te klein is geworden. We gaan onze innerlijke kracht versterken om een nieuw hoofdstuk van je levensverhaal te beginnen.

21-06-2022: Mid-zomer viering Op deze langste dag van het jaar hebben we een zomerviering gehouden. Deze was met zowel mannen en vrouwen en samen muziek maken en sharing bij het vuur. We gaan een vuurritueel houden en gezamenlijk een vreugdevuur ontsteken. Neem je drums en muziekinstrumenten mee. 

31-10-2022 het is dan Halloween, of allerzielen of allerheiligen, rondom deze tijd wordt gezegd dat de sluier tussen onze wereld en andere werelden het dunst is. Halloween gaat ook over de band met overledenen.  Daarom gaan aan we een voorouder verering houden. We gaan oefeningen doen voor het eren van de voorouderlijn. Naast deze oefeningen gaan we diverse mantra’s zingen en dansen om te voorouders en alle kwaliteiten die we mee hebben gekregen te eren. 

22-11-2022: Thema: vrouwelijk leiderschap en omgaan van macht.

15-12-2022:  Thema het verder doorgeven van ons licht en passie. We gaan oefeningen doen in naar binnen keren en contact maken met onze levensmissie. Sharing en lichtheid door samen zingen en dansen

Welkom bij deze vrouwenbijeenkomsten, waarin elke keer een thema centraal staat en we de innerlijke kwaliteiten van leren kennen en ontdekken in ons eigen leven. Het is belangrijk dat we onszelf waarderen, de kwaliteiten in onszelf en anderen eren en respecteren. De avonden zijn allemaal verschillend en aangepast aan de jaarcyclus. Het maximaal aantal deelnemers voor de vrouwenavonden is 12.. We beginnen om 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur tot 21.30 uitloop tot 22.00 uur.  Inclusief koffie en thee en iets lekkers.

Je kan een workshop los volgen dan is de prijs voor deelname 10,- euro. Je bent van harte welkom, geef je van te voren aan als je wilt komen? 

inloop 19.30 uur start tot  uitloop tot 22.00

Locatie praktijkruimte Anita Smeding of in buiten in de tuin.