Vrouwencirkels 

,

Vrouwen cirkels 

Het versterken van de vrouwelijke energie en het empoweren van vrouwen is belangrijk. 

Als vrouwen in zich zelf gaan waarderen en goed voor zichzelf gaan zorgen dan kunnen mannen ook weer in hun ware mannelijke kracht gaan staan en elkaar ondersteunen.. Door te delen en met elkaar te verbinden gaan we elkaar versterken.

Het jaar door gaan we verschillende vrouwelijke archetypische energie ervaren, en delen met elkaar wat deze voor ons betekend in het leven. Dit gaan we doen door samen te delen, ervaringen uitwisselen, mantra's te zingen, te dansen en eenvoudige rituelen. Elke datum heeft een thema, passend bij de tijd van het jaar. 

In 2023 is er elke 3e donderdag van de maand een vrouwencirkel. 

 En er is vast nog veel meer over te zeggen in de sharingcirkel. Deze bijeenkomst levert je met nieuwe inzichten en ervaringen op. Je bent van harte welkom. Inloop met koffie en thee vanaf 19.30. We starten om 20.00 uur tot max 22.00 uur. De kosten zijn een vrijwillige bijdrage.

 

20 juli: Vier het Leven! 

 daarna zomerstop van de vrouwencirkels 

21 september world peace day met s avonds godinnen dansen.

 

21 december Midwinterviering ook voor mannen toegankelijk. met een vuurkorf, samen drummen, gluhwijn voor wie wil en samen zingen. 

Inloop vanaf 19.30 uur met koffie en thee start 20.00 uur tot max 22.00 uur. Vrijwillige bijdrage. Opgave is wenselijk, minimale aantal deelnemers van de vrouwencirkels is 3 maximaal 9.