Workshops

 

 

 

 

 

21 september 2022: worldpeace day. 

We gaan 2 keer een event aanbieden  met dansen van universele vrede voor het ervaren van vrede in de wereld.  We gaan mantra's en prayers zingen en dansen s' middags van 14.00 tot 17.00.  Bij mooi weer buiten en anders binnen in mijn praktijkruimte. De dansen zullen worden begeleid door live muziek. Er is ruimte voor eigen inbreng en middels een open podium. Dus wil je ook wat doen voor de vrede, een gedicht voordragen of muziek maken of iets anders delen? je bent van harte welkom Er zijn geen kosten aan dit event verbonden.

 

24 februari 2023 : het witte kerkje Haren Groningen, Vanaf 13.30 start 14.00 uur tot 17.30 uur. dansen van universele vrede. 

 

leggen en ervaren van het medicijnwiel.

 

Op onze eigen grond in Oosterwolde hebben we het medicijnwiel gelegd. Volgens de native tradities zijn we allemaal onderdeel van de grote ziel en een goddelijke vork van deze ziel. Tijdens ons leven leren we levenslessen en ontwikkelen we ons in wijsheid. De weg die we hebben ervaren is de beautyway. Deze weg is het gewijde pad van innerlijke ontwikkeling en ons op de juiste wijze verhouden tot het Leven. Medicijn staat voor hogere geestelijke energie. Door het leggen van het medicijnwiel beleven we de essentie van dit pad. De workshop is begeleid door mij samen met live muzikanten hebben we het wiel ervaren met teachings, spiriuele chants en dansen van universele vrede

Deelnemers hebben een steen geplaats die staat voor een energie/positie van het medicijnwiel. Gezamenlijk hebben we de windrichtingen uitgenodigd en het jaar door gereisd aan de hand van de 13 manen. Tenslotte zijn de vier wijsheidspaden gelegd. Het medicijnwiel ligt op onze grond als permanente krachtplek. 

Wil je ook een hele dag het medicijnwiel leggen neem dan contact op voor de mogelijkheden.