Workshops en Agenda

leggen en ervaren van het medicijnwiel.

Op je eigen grond kunnen we voor jou het medicijnwiel gaan opzetten.. Volgens de native tradities zijn we allemaal onderdeel van de grote ziel en een goddelijke vork van deze ziel. Tijdens ons leven leren we levenslessen en ontwikkelen we ons in wijsheid. De weg die we ervaren is de beautyway. Deze weg is het gewijde pad van innerlijke ontwikkeling en ons op de juiste wijze verhouden tot het Leven. Medicijn staat voor hogere geestelijke energie. Door het leggen van het medicijnwiel beleven we de essentie van dit pad.

 

De workshop zal worden begeleid door mij samen met live muzikanten. Deelnemers ervaren het native american Medicijn wiel van Sun Bear door middel van teachings, spiriuele chants en dansen van universele vrede. We beginnen met een uitgebreide Smudge van de omgeving en de deelnemers. 

Deelnemers leggen verschillende stenen op de verschillende posities die staat voor een energie van het medicijnwiel. We nodigen de windrichtingen uit en reizen het jaar door aan de hand van de 13 manen in het medicijnwiel. Tenslotte worden de vier wijsheidspaden gelegd. Het medicijnwiel ligt op deze plek op de grond als permanente krachtplek. 

Wil je ook een hele dag het medicijnwiel leggen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. 

 

 

 

In 2024 is er nog ruimte voor het boeken van een workshop of  dansen van Universele vrede. Wil jij de dansen van universele vrede ervaren op jouw festival of event? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

 

22 juli tot er met 28 juli 2024 ben ik te vinden met dansen van universele vrede en workshops bij de Zomerzonontmoeting in de Uelenspiegel in Uffelte. 

 

21 september 2024 world peace day. vanaf 10.30 tot 17.00 uur met gezamenlijke lunch.