Workshops

 

 

voorjaar 2022:  leggen en ervaren van het medicijnwiel.

Op onze eigen grond in Oosterwolde gaan we het medicijnwiel leggen. Volgens de native tradities zijn we allemaal onderdeel van de grote ziel en een goddelijke vork van deze ziel. Tijdens ons leven leren we levenslessen en ontwikkelen we ons in wijsheid. De weg die we gaan ervaren is de beautyway. Deze weg is het gewijde pad van innerlijke ontwikkeling en ons op de juiste wijze verhouden tot het Leven. Medicijn staat voor hogere geestelijke energie die we gaan uitnodigen. Door het leggen van het medicijnwiel gaan we de essentie van dit pad beleven. De workshop wordt begeleid door mij samen met live muzikanten gaan we het wiel ervaren met teachings, spiriuele chants en dansen. 

Start 10.00 uur tot 17.00 uur. Je wordt gevraagd een onthechte steen (hoeft niet een edelsteen) te zijn van ongeveer 10 cm mee te nemen. Deze steen blijft op de plek. Van te voren gaan we de steen en elkaar reinigen met salie voordat we gaan beginnen aan het leggen van het wiel en de spirituele reis. Als je een muziekinstrument bespeeld mag je deze mee nemen. als je daar toe voelt.

We zorgen voor koffie en thee en iets lekkers. Je wordt gevraagd om iets te eten mee te nemen voor de gezamenlijke potluck tijdens de middagpauze. Graag van te voren aangeven als je wilt deelnemen i.v.m de voorbereiding.