Workshops en Agenda

 

 

 

 

 

21 september 2023: worldpeace day. 

Op 21 september gaan we alvast de vrede verklaren op wereldvrededag in Oosterwolde Friesland. Het is World Peace Day georganiseerd van 11.00 tot 17.00 met diverse activiteiten: We gaan een open podium houden met het gezamenlijk verven en plaatsen van een vredespaal, samen eten (lunch van 13.00 tot 14.00 met potluck waarbij ieder iets mee neemt om te delen). Er worden gedichten voorgedragen, er zijn dansen van universele vrede met live muziek en Chi Gong om te werken aan je innerlijke vrede. ''Peace will come as people eat together,dance together and pray together". Locatie praktijk Anita Smeding en ART& Nature, Ploeggang 1, 8431 NE Oosterwolde. Graag van te voren aangeven als je wilt komen. Er staat een pot voor het geven van een vrijwillige financiële bijdrage. Je krijgt dan een herinnering voor het verspreiden van vrede mee. 

22 en 23 juli parallelfest in Drachten

www.parallelfest.nl/workshops 

24-30 juli: zomerzon ontmoeting op de Uelenspiegel te Uffelte.

 

22-28 augustus Psylan

www.psylan.nl

 

leggen en ervaren van het medicijnwiel.

 

Op onze eigen grond in Oosterwolde hebben we het medicijnwiel gelegd. Volgens de native tradities zijn we allemaal onderdeel van de grote ziel en een goddelijke vork van deze ziel. Tijdens ons leven leren we levenslessen en ontwikkelen we ons in wijsheid. De weg die we hebben ervaren is de beautyway. Deze weg is het gewijde pad van innerlijke ontwikkeling en ons op de juiste wijze verhouden tot het Leven. Medicijn staat voor hogere geestelijke energie. Door het leggen van het medicijnwiel beleven we de essentie van dit pad. De workshop is begeleid door mij samen met live muzikanten hebben we het wiel ervaren met teachings, spiriuele chants en dansen van universele vrede

Deelnemers hebben een steen geplaats die staat voor een energie/positie van het medicijnwiel. Gezamenlijk hebben we de windrichtingen uitgenodigd en het jaar door gereisd aan de hand van de 13 manen. Tenslotte zijn de vier wijsheidspaden gelegd. Het medicijnwiel ligt op onze grond als permanente krachtplek. 

Wil je ook een hele dag het medicijnwiel leggen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.